Що за държава е тази, в която премиерът официално приема в Министерския съвет провинциална мутреса

Що за държава е тази, в която премиерът официално приема в Министерския съвет провинциална мутреса Що за държава е тази, в която премиерът официално приема в Министерския съвет провинциална мутреса, за да се информира за инвестиционните й намерения?

Що за парламент е този, който извънредно ще заседава с височайшото присъствие на въпросната бизнесдама, за да обсъди бизнеса й?

Всъщност в тези минути Бойко Борисов не преговаря ли със себе си?

В обкръжението на вицепремиера и финансовия министър енергетичката каза, че заминава за Чехия, където ще се срещне с представители на държавната компания ЧЕЗ, за да ги убеди, че българската държава може да бъде надежден партньор. Тя обяви, че няма против държавата да участва в сделката…

Вместо вече да е въдворена в Софийския централен, бизнесдамата лети в правителствения самолет за Чехия. Вместо да дава показания пред прокурори, тя ще ни адвокатства в Прага. Щом една кифла си пазарува ЕРП и върти на малкия си пръст правителство и парламент, значи мафията е превзела държавата и честванията за Трети март трябва да се отменят.

Честита Баба Марта и Леля Гинка!

Велизар Енчев, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.