1000 ислямисти блудстват, грабят и изнасилват в Кьолн, 100 се колят у нас в София

1000 ислямисти блудстват, грабят и изнасилват в Кьолн, 100 се колят у нас в София

И Германия пламна след Франция. Oрганизирана тълпа 1000 ислямисти от северноафрикански произход нападнаха 100 жени в центъра на Кьолн на Нова година за да ги грабят, блудстват и изнасилват.

Mалко след това в България в центъра на София се клаха помежду си с ножове 100 нелегални имигранти от същият произход и религия. Какво още чакат родни и европейски ръководители за да признаят, че новото оръжия на страните от близкия изток е бежанския поток.

Кметицата на Кьолн, жена на всичко отгоре, едва ли не обвини младите немски девойки, че сами предизвикали нападението си със неприлично облекло и държане. Това европейско недоразумение –  кметицата на Кьолн, при това тя е и жена, Хенриете Рекер да се държи като говорител на Ислямска държава и да ни поучава, като тях е показателно за импотентността и порочността на управниците на най-голямата страна от Европейския съюз.

В България нейното не по-малко слабо и неадекватно правителство, днес търпи да се колят помежду си ислямисти насред София, а утре като почнат да колят и нас българските граждани, тoгава какво да правим ние. На Шипка през август 1878 вече грабнахме телата, за да изгоним ненавистната ислямистка Османска войска, а днес отново ни предстои битка за родината и християнската ни вяра.
Източник: www.podoko.eu/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.