Банков обир в „Люлин”

Банков обир в „Люлин”
Около 170 хиляди лева са откраднати при банковия обир в „Люлин“
Откраднатата при снощния банков обир в столичния комплекс „Люлин“ сума възлиза на около 170 хиляди лева. Полицията издирва петима участници в обира на банковия клон. Двама от тях са били въоръжени с пистолети, сочат записите на охранителните камери в банката. Мъжете са били с маски, носили са и нервнопаралитичен спрей. Двама са чакали пред офиса, а един – в паркиран наблизо автомобил. След като са взели парите, мъжете са избягали в посока вътрешността на ж.к. „Люлин“ 7.

От вчера и днес целия ден ще бъдат анализирани записите от камерите. Предвиждат се и разпити на работещите в банковия клон. Нападението е станало в момент, в който служителите са отчитали сумите от дневния оборот. Не е изключено нападателите да са имали и вътрешна информация.

Продължава разследването и на другия инцидент, станал снощи в столицата – сбиването между бежанци на „Лъвов мост“. Все още не са разпитани тримата пострадали Авганистаци, които бяха ранени с нож след инцидента. На място са установени няколко граждани на Пакистан, но тепърва ще се изяснява съпричастността им към случая. Като най-вероятна причина за скандала се посочва паричен спор.
Източник:bnr.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.