Липса на държавност според Таско Ерменков +ВИДЕО

Липса на държавност според Таско Ерменков +ВИДЕО

Акценти- Т. Ерменков, В. Ченкова, В. Ненчева, Е. Козарова Т. Къчева

Готова ли е България да отговори на европейските очаквания да ограничи и спре преминаването на мигранти и как ще се отрази върху българина възможността сам да избира доставчика си на електроенергия?- разговор с депутата Таско Ерменков.

Ако в българското училище не се изучава “История славянобългарская”, българският народ ще се превърне в дърво без корен, е убедена учителката Величка Ненчева. Страхът е причината жени, претърпели насилие, да крият и не говорят за това. За насиелието над жени трябва да се говори открито- са категорични две дами от Сливен. Какво е каракачанско гленди, как се прави каракачански баница и се съхраняват традициите на каракачанския етнос?- разказват Елена Козарова и Теодора Къчева .

Вижте Видеото ТУК

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.