Почетоха легендата Янчо Патриков с възпоменателен турнир по борба в София

Почетоха легендата Янчо Патриков с възпоменателен турнир по борба в София
Депутатът Атанас Зафиров със сина на Янчо Патриков – Калоян
02 Декември 2015, Петък
Автор: Флагман.бг

Спортният форум беше организиран от БФ Борба и клуб”Армеец – ЦСКА”, с личното участие на президента на федерацията Валентин Йорданов
Възпоменателен турнир по борба за деца и момчета в памет на големия български спортист и общественик Янчо Патриков се проведе на 19-ти декември  столичната зала „Диана“.

Медиите не отразиха това събитие подобаващо !

Участваха десетки талантливи борци от водещите клубове. Форумът бе организиран от Българската федерация по борба и клуб „Армеец -ЦСКА“ с личното участие на президента на федерацията Валентин Йорданов.

„Бате Янчо, както беше за приятелите му. Беше човек, за когото нямаше невъзможни неща, признаваше само победата. От него научих, че второто място е нищо! Радвам се, че Калоян Патриков съхрани и продължава достойно делото на своя баща“, написа депутатът Атанас Зафиров във фейсбук профила си.

Той бе сред най-близките на легендата на българската борба който загина по нелеп начин през май 2014 година – дни преди да отбележи своя 70-годишен юбилей.
Да припомним,че Атанас Зафиров е прецедател на Българската федерация по Ръгби у нас!
Източник:flagman.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.