Съветниците в Каварна подкрепаха с декларация кметицата Нина Ставрева и осъдиха атаките на Цонев

Съветниците в Каварна подкрепаха с декларация кметицата Нина Ставрева и осъдиха атаките на Цонев

С декларация Общинските съветници от Каварна изразиха категоричното си несъгласие с поведението и медийните изяви на бившия кмет на общината Цонко Цонев.
В декларацията се казва още:

“От първия ден на полагането на клетва като общински съветник той загърби главното си задължение – да работи за благото на Община Каварна, пренебрегвайки елементарната политическа и човешка етика, като впрегна платения си антураж в злонамерена, нагла и безпардонна атака срещу новоизбрания кмет, а вече и срещу всички граждани на Община Каварна.

Каварна е хилядолетен град, със своя история, с трудовите си хора, с постиженията си. И животът продължава. На 1 юли слънцето ще изгрее, нищо че Цонев ще е в Тутракан.

Позорно е да внушаваш, че си незаменим, когато десетки хора от общината реализираха детските ти мечти, бяха включени полиция, администрация, търговци. Общинският съвет – Каварна декларира, че подкрепя действията на кмета – г-жа Ставрева, и водената от нея политика. Вярваме във възможностите на специалистите да организират и провеждат харесвани от общината прояви.”

Общински съвет – Каварна декларира, че подкрепя действията на настоящия кмет Нина Ставрева, и водената от нея политика и изразиха твърдото си несъгласие и неодобрение относно поведението и медийните изяви на бившия кмет на общината Цонко Цонев.
Източник:newsline.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.