Циганският Рамбо Ахмет Баши

Циганският Рамбо Ахмет Баши


Ахмет Баши сам публикува видеото на фейсбук профила си. Макар и да свали видеото си Циганина обиколи социалните мрежи !

аааррОчевидно е, че мангала обича оръжията и се прави на терорист !
Когато цяла Европа затяга мерките за сигурност във връзка с опасността от тероризъм, в родните географски ширини съмнителни мургави индивиди, необезпокоявано сам публикуват собствено ВИДЕО на което позира пред пълен с оръжие багажник на автомобила си.
За каква сигурност могат да говорят родните служби за сигурност, след като подобни индивиди се разхождат с багажник пълен с оръжие !
Молим Господин Цацаров да се самосезира ако липък не ще докаже че мангала е над закона !
Ето снимки на мангала не публикувани до сега !яя
Във Феисбук страницата „Аз не искам да живея в циганска държава ” публикуваха цялото видео !
ВИЖ ВИДЕОТО

Ето какво призоваха в социалните мрежи Цацаров !
На Вниманието на Главния Прокурор – Сотир Цацаров..!!!! Господин Главен Прокурор, как се определят по смисъла на Наказателния Кодекс тези престъпления на този само забравил се човешки хуманоид..!!! Всеки друг , обикновен човек от Народа Български, би бил посетен веднага от специализирания отряд за борба с тероризма..!!! До кога ще търпим всички ние това да се случва отново и отново и отново..!!! До кога..!!! Кой е направил така, че този човек да се чувства недосегаем.
НИЕ ЗАДАВАМЕ СЛЕДНИЯ ВЪПРОС на Главния Прокурор -Сотир Цацаров :
Въоръжават ли се циганите и ромите в България, за да се подготви конфликт на расова основа в България , който да прерастне в нещо по голямо…????

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.