Марио Трайков днес празнува!

mario 1


Марио Трайков днес празнува!

От БСП днес пожелават Честит Рожден Ден на Марио Трайков!

БСП София и от цялата страна валят поздравления!

Днес Марио Трайков празнува своята годишнина!

Марио Трайков е роден през 1960 г. в София, член е на БСП от 1986 г. и е потомствен социалист.

Магистър по право и експерт по външнотърговски мениджмънт и международни финанси. Съдружник в търговско дружество в Македония.
Кандидат-депутат от Коалиция за България в 25 МИР-София. 0т 2005 година е председател на дискусионен клуб на „Потомците на Антифашистите“!

Ние от Bulnews подразбрахме, че днес Марио Трайков ще бъде уважен както от членове и симпатизанти на БСП така и от активисти и партийни светила!
Марио Трайков не е случайна фигура в БСП, той е бил номиниран и за Президент, но се отказва в полза на Румен Радев и дава своята подкрепа към него !
Дали от Президентството обаче днес ще изпратят поздравително писмо ние не знаем, но по етикет и морал би трябвало !

Марио Трайков като дългогодишен активист и е член на Софийската организация в „Овча Купел” на БСП като днес ще се срещне и с Калоян Паргов и други свой съпартийци! Често като делегат Марио Трайков е критикувал управлението в БСП, но се ползва и с огромна подкрепа и на други области в България като Благоевградска и Бургаска както и в Габрово, и други населени места !Марио Трайков днес празнува!
Днес Марио Трайков ще бъде буквално обсипан с пожелания и приветствия по случай личният си празник, но ще има и много срещи с другари и функционери от БСП, а дали ще се бистрят политики ли, няма как да мине без това и на рожденият си ден все пак другарството е на висока почит в средите на партията, а сега в партията текат много динамични процеси за които не един или двама социалисти ще се допитат и до мнението на Марио Трайков! Ние също ще му пожелаем много здраве и успехи !

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.