Откраднаха кутия с дарения за болно дете

Камера е заснела извършителите. В момента близките на Крис са толкова разстроени от случилото се, че отказват всякакъв контакт с медии.

624-400-kak-da-vyzpitame-uvereno-v-sebe-si-dete

Брутална кражба беше извършена във Варна – откраднаха кутия с дарения за болно 8-годишно момченце от магазин за хранителни стоки. Случаят възмути хиляди хора, а бездушната постъпка взриви социалните мрежи.

Кражбата е извършена на 9 ноември, малко след 19 часа. На видеозаписите, които ни предоставиха от магазина, се вижда как мъж и жена влизат в търговския обект, забелязват, че продавачката я няма до касата, и след няколко секунди взимат кутията за дарения, напускайки бързо мястото.

Детето се казва Кристиян Любенов. На 8 годинки е и страда от Сарком на Юинг. В помощта на хората е единствената му надежда да се оправи.

Полицията търси крадците, а за тяхна информация – най-скъпото лечение, което Фондът за лечение на деца в чужбина е финансирал през тази година, е именно на момче със Сарком на Юинг – 100 000 евро. Ясно е колко ценна е всяка стотинка за живота на ограбения Крис.

Източник: http://newsline.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.