Арестуваха най-големия лихвар в Петричко

Криминалисти от полицейското управление в Петрич са нанесли сериозен удар върху лихварството в общината, арестувайки известен в града "банкер", раздавал крупни суми срещу голяма лихва. Зад решетките е 42-годишният Лазар Г. – Лазо, научи Struma.com. При обиските в дома му са намерени голяма сума пари, злато и тефтери с имена на длъжници.

Лазо е бил обект на наблюдение на полицията от известно време, но властите са изчаквали удобен момент, за да щурмуват и лихварят паднал с двата крака в полицейския капан. Намерените тефтери са иззети от полицията и ще бъдат призовавани за разпит всички записани в него.

Лазар е бивш шеф на охраната в дискотеката на комплекс "Авалон", приближен до бивш зам.-кмет от времето на кмета Вельо Илиев и сътрудник в кантора на частен съдия изпълнител.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.