Законите на Крум и детекторът на лъжата – само така ще се оправим!

Законите на Крум и детекторът на лъжата - само така ще се оправим!

Законите на Крум и детекторът на лъжата
Слави Трифонов избухна!
Гледай как се прави правилният начин за да се докаже кой е крал в държавата!

Държавните служители да минават през детекторът на лъжата!

„Слави подкрепи идеята държавните служители да минават през детектор на лъжата. Ако ти си държавен служител и не искаш да се подложиш на детектор на лъжата, то е ясно защо го правиш. Значи си бъркал в кацата с мед, защото си крадец”, категоричен беше Слави.”

Какво е Вашето мнение?
Колко политици биха издържали такъв тест?

Дали статуквото би позволило това да се случи?
Според Вас, ако детектор на лъжата и законите на Крум са приложими днес дали сегашните депутати биха имали ръце, с които да гласуват ?

Слави Трифонов говори за промяна отвътре и той е прав, защото една крепост може да бъде превзета отвътре, а не отвън и трябва да се влезе в парламента и там да се инициират промени !

Да, но Слави готов ли е да води битки на техен терен където те имат хиляди трикове и прийоми за манипулация, там където те владеят изкуството на подмяната и на процедурните дуели !
Това е въпрос на време да разберем !

Но е факт, че той се изправя срещу мафията и има куража да го каже и да го направи, но ние сме тези, които трябва да го подкрепим, ние сме тези, който можем да направим така, че един шоумен да влезе в шоуто наречено пленарна зала и да вдигне публиката на крака !
Време е да изхвърлим боклука, но да направим това трябва да отидем при него!
Хайде Слави!
От:bulnews

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.