Къде е Мая Манолова?

Къде е Мая Манолова?

Къде се позиционира Мая Манолова в обществото?

Тя е единственият политик, който върви с гордо вдигната глава без охрана сред хората. Гордо вдигната глава, защото няма от какво да се срамува и съвестта и е чиста затова и тя най-много упреква управляващите.

Виждали сме я в редица кампании за подкрепа на деца в неравностойно положение, на възрастни хора, на миньорите, до майките, виждали сме я при шивачките и до всеки малък и среден бизнес.

Къде не е била и какво не видяла Мая Манолова, какво не е чула и каква болка не изплака?

До малкият и среден бизнес на война с банките и мутрите от колекторските фирми в битки за затваряне на заводи за боклук и спасяване на природата! Къде не бе Мая Манолова, къде не се изправи в името на добруването на хората?

Топлофикация ли не тормози, за тока и водата ли не се бори, за машинното гласуване, за чиста вода, къде не бе тя?

Сега обаче тя се изправя с гражданско движение „Изправи се.БГ“ и не е сама, изправят се и други като нея и рибари, и пчелари, изправят се всякакви браншови организации, изправят се тези, които им е писнало да бъдат несправедливо мачкани и сломявани!

Изправят се тези, които искат нормални условия на труд и нормални сметки, изправят се тези, които искат нормални условия на живот и ще се преборим за такива!

До кого не бе Мая Манолова, тя заставаше с името и авторитета си зад всеки в нужда, а сега тя има нужда от нас да я подкрепим и мафията да свалим!

Виж повече на Bulnews Info

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.