Пиян шофьор пише обяснение в районното: “Имайте малко милос“

Пиян шофьор пише обяснение в районното: “Имайте малко милос“ Почерпен шофьор даде обяснения в 4-то районно управление в Пловдив.

Благодарение на катаджии, които са спрели точната кола, днес ние имаме възможността да прочетем най-комичното и едновременно с това драматично изживяване на солидно почерпения пловдивчанин.

След диагноза “пил”, поставена му с помощта на дрегер, човекът изпил „само 2 бири“ бива изпратен в 4-то РПУ, за да даде обяснения.

А те се оказват безценни, съобщава Трафик Нюз.

Вероятно не само бирите, но и трудните му отношения с граматиката и правописа на българския език, създават един неподправен шедьовър, който трябва да заеме почетно място в полицейските архиви.

Предлагаме ви директно да се запознаете с епоса на един пиян сватбар в Пловдив.

И ви предупреждаваме, че за да бъдат разбрани диалозите и изповедта е нужно внимателно да препрочетете текста поне няколко пъти. / petel.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.