Позор! Британски политик сравни България с Бангладеш

Не можело хората от България да имат повече права За пореден път България бе дадена като лош пример от европейски политик.

Този път страната ни попадна под прицела на Майкъл Гоув, човекът, който отговаря за Brexit в британския кабинет. В статия за Daily Mail той написа:

“Не е правилно хора от България и Словения да идват във Великобритания без никакви ограничения и автоматично да имат права, каквито хората от Бангладеш или Сингапур нямат.”

Мнението му се смята за официална позиция на торите. В статията му се очертават и бъдещите им управленски планове, ако спечелят парламентарните избори на 12 декември.

Според министъра не е честно хората, идващи от европейски страни, да имат достъп до безплатното британско здравеопазване, докато останалите имигранти чакат около 5 г. и плащат такси, за да бъдат допуснати до системата му. / bul.press

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.