Председателят на Държавната дума към Зеленски: Търпението ни се изчерпва

Председателят на Държавната дума към Зеленски: Търпението ни се изчерпва Председателят на Държавната дума на Русия, Вячеслав Володин,

сравни украинския президент Володимир Зеленски с покойния лидер на Ал Кайда Осама бин Ладен, обвинявайки го, че „дава нареждания за изпълнението на терористични нападения“.

,,Президентът на Украйна, давайки нареждания да се извършват терористични атаки, действа като Осама бил Ладен и други международни терористи.

А тези политици от Запада, които поддържат режимът на Зеленски, всъщност спонсорират тероризма“, заяви Володин.

По думите му действията на Зеленски са докарали единствено „страдания“ на украинския народ, който се е превърнал в „заложник на нацистките му политики“, съобщи още той в профила си в Телеграм, след което добави, че „търпението на Русия е на изчерпване“.

Накрая Володин завърши с известната фраза, че „с терористи не се преговаря“.

Коментарът на председателя на Думата идва ден, след като Русия обстрелва редица украински градове като отмъщение за експлозията на Кримския мост. В резултат от ракетните удари най-малко 20 души загинаха, а стотици бяха ранени. Атаката бе определена от Киев като акт на военно престъпление, тъй като всички загинали и пострадали са мирни граждани, припомня 20minutos.

Източник: Novini.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.