Радев към нагъл емигрант в САЩ: Не ни карайте с Русия, не искаме врагове, ние живеем до Русия, не вие…

Радев към нагъл емигрант в САЩ: Не ни карайте с Русия, не искаме врагове, ние живеем до Русия, не вие... Президентът Румен Радев постави на мястото му психо-десен емигрант в САЩ, който попита какво е отношението му към Владимир Путин, който някога си бил подполковник в КГБ.

На този провокационен въпрос президентът отговори, че е поканил в България и президента на САЩ, и този на Русия, и че България не трябва да си създава врагове никъде, а приятели навсякъде.
В САЩ има група озлобени емигранти, които симпатизират на българските психо-десни. Основно става дума за не много успели в самата Америка хора, на които “комунистите” са им виновни дори за това, че отвъд океана не са постигнали нищо. Този тип субекти са много радикални към Русия, и независимо че в личен план те вече са далеч от нея, продължават да бълват заклинания и омраза.
Не е ясно защо президентът, а преди време и премиерът, изобщо ходят на срещи с емиграцията. 99% от тези хора никога няма да се върнат, и държавата не може да направи нищо по въпроса. Съответно, те трябва да се приемат като чужди граждани, които са направили своя избор.
В този смисъл, погрешна е друга теза на президента – че България ще е успяла, когато емигрантите започнат да съветват децата си да се завърнат.
Всъщност, България ще е успяла, когато оправи оцелелите българи в България. А номадите винаги ще ходят към по-сладкото, и стане ли България добре, бившите нашенци няма да са единствените дето ще искат да дойдат тук.
Но ако някой я направи добре, това ще са тия тук, а не тия там. Дето само гледат и дават акъл как да оправим ние държавата, та те да се върнат на готовото. / Г.Н.
Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.