След мандата отивам да си ръководя партията, да си укрепваме структурите, защото сега всички ни ръфат отстрани

„След мандата отивам да си ръководя партията, да си укрепваме структурите, защото сега всички ни ръфат отстрани, тъй като ние на 100% сме ангажирани с правителство и се допускат грешки в самата партия.

Самият контрол в партията е занижен, защото всички уважавани от партията хора са ангажирани или с министерства, или с кметства, или са депутати“, отвърна Бойко Борисов.

Премиерът не пропусна да изтъкне „личния си успех“ си в Брюксел с договорените европейски пари по следващата многогодишна финансова рамка и инструмента „Следващо поколение ЕС“.

„За изостаналите райони се изчисляват по една формула, където ние дори не попадаме в тях. В същото време се дадоха, като знак от Европейския съюз, близо половин милиард лева за най-изостаналите райони. Близо половин милиард лева се дадоха и за опазване на външната ни граница. Убеден съм, че друг не може да ги постигне тези неща! Убеден съм“, самоуверено, както винаги, заговори премиерът.

Бойко Борисов коментира и съпредседателя на „Демократична България“ и участието му в протестите.

„Знам мечтите на Христо Иванов, отдавна – да е главен прокурор и да овладее всички. Защото, от това, което услужливо се забравя, да получаваш предварително съдебни решения е много приятно, нали, който може да го постигне – ние не сме могли. Да овладееш и прокурорите – също, което ние не сме могли“.

Източник: Факти.бг

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.