ЦИК регистрира коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ за изборите

ЦИК регистрира коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ за изборите ЦИК регистрира коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ за изборите

С решение на ЦИК от 25 май 2021 г. коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ е регистрирана за парламентарните избори на 11 юли 2021 г.

Коалицията ще се представлява от Мая Манолова.

Припомняме, че според подписаното коалиционно споразумение общото ръководство на обединението се осъществява от коалиционен съвет, който включва по един представител от Гражданската платформа „Изправи се.БГ“, Отровното трио и трите партии мандатоносители – Движение 21, Движение България на гражданите и Единна народна партия.

При формирането на парламентарна група председател се предлага от „Изправи се.БГ“, а зам.-председател – от Отровното трио.

Коалиционното споразумение беше подписано на 23 май 2021 г. За регистрацията в ЦИК „Изправи се! Мутри вън!“ внесе 6000 подписа.

Решението беше публикувано на сайта на ЦИК снощи в 20:30 ч. под номер 120-НС.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.