Когато една месечна заплата на депутат е равна на двугодишните доходи на един пенсионер – има нещо сбъркано!

Когато една месечна заплата на депутат е равна на двугодишните доходи на един пенсионер - има нещо сбъркано!
В България един депутат участник в комисия със стаж и безочетчни разходи си докарва точно цифром и словом 7 500 лева месечно, това му е заплатата точно каква работа върши не е ясно на никой, но според Цветанов физкултурника те депутатите не почивали събота и неделя.

Няма значение, че започват работа във вторник на обяд и в петък след 13:00 часа вече в парламента няма никой, но това както се казва не е по темата.

Темата е доходите им. Има нещо сбъркано в това един пенсионер да получава месечно едва 200 лева и разни идиоти политици да се хвалят, че вдигнали пенсиите, докато те самите всеки месец се разписват точно срещу тригодишният доход на един такъв пенсионер.

Има нещо сбъркано един депутат да получава пари за това, че не прави нищо има нещо сбъркано дори в това в парламента да влизат хора, които нямат нито образование, нито интелект да участват в работата на народното събрание.

Има нещо сбъркано в цялата система на България и тя не е сбъркана от политиците, защото те са си оплели здраво кошницата, сбъркана е от хората, които вместо да излязат и ги изметат със сопите от топличките им кресла, предпочитат да емигрират от България търсейки спасение.

Сбъркано е да се харчат милиони за партийни субсидии всяка година, сбъркано е да няма пари за пенсии, докато някакви търтеи и далавераджии се подписват за хиляди левове всеки месец, само за това че били верни на някакви партии. / newsbul.eu

efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.