Сръбски вестник: Българите призовават Балканите за обединение и мобилизация в борбата против Америка!

Сръбски вестник: Българите призовават Балканите за обединение и мобилизация в борбата против Америка! Сръбски вестник: Българите призовават Балканите за обединение и мобилизация в борбата против Америка!

Развоят на ситуацията в Македония добре показва, какво са сътворили революционните сили, разнищвайки в македонските медии становището на икономиста анализатор Павел Вълчев. Такава, каквато е истината за бившата Югославия и на Близкия Изток, отрази Сподели.

Известният български икономист Вълчев, който живее и работи в Москви, призовава балканските народи към мобилизация за мощен отпор против САЩ, който застрашава да покори целите Балкани.

Американците организират протести против властите с израз на социално – икономическо незадоволство с политическа цел подкопавайки устойчивостта на балканските държави чрез международни невалидни организации.

Целта е Македония да приключи със своята мечта и стремеж към Европейския съюз. Браво македонци, ние знаем на българите, къде е тяхната борба – за свобода и борба българска и на целия Балкански полуостров.

Много тежко за вас време и ние желаем да се изразим своята солидарност с вас българи.

Ние сме готови да ви помогнем, с каквото можем. В България ние имаме около 400 луди и приятели от Сърбия около 300, които биха дошли на ваша територия на помощ за подкрепа на държавния удар и хаос организиран от страна на САЩ.

На нашият народ са му промити мозъците и не разбира, че македонските граждани в България се намират в своя собствен дом./Инфо: ТУК

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.