Българи, осъзнайте се какво е ЕС. Изпива ни ресурсите, икономиката, инвеститорите са колонизатори

Българи, осъзнайте се какво е ЕС. Изпива ни ресурсите, икономиката, инвеститорите са колонизатори

НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ

Наивниците, които вярват, че ЕС ще ни помогне да се отървем от мутрите, днес трябва малко да се приземят. Няма да ни помогнат. Време е да свалим капаците от очите си и да видим жестоката европейска реалност.

Ръководствата на ЕС и институциите му са от старата европейска аристокрация и буржоазия. Потомци на същите, които пратиха латините да разграбят Византия и България по времето на Калоян.

Същите, осакатили България на Берлинския конгрес. Същите, накарали ни да подпишем Ньойския договор и откъснали живи парчета от България. Същите, накарали ни да плащаме репарации и контрибуции след двете световни войни. Същите, подкрепящи съюзника си – Османската империя и затварящи си очите пред кланетата на българите – християни. Нещо неясно за някого?

Европа не ни харесва. Ние за тях винаги ще си останем варварите в края на тяхната империя, които са им удобни като буфер срещу ислямския свят. И полигон за опити и лагери. Винаги ще си останем тези, които са по-близки със славяните в Русия, отколкото с нормандите и баските.

Европа вижда какво става. Европа ни накара да унищожим армията си, подпомагана от САЩ. Европа под благовидният предлог за капиталистическо развитие на новата демокрация, ни накара да разрушим развита икономика и произвоства, да затворим заводите, а други да разпродадем на безценица на идващите като скакалци техни граждани, които вместо производства, продаваха всичко изградено за скраб.

Днес Урсулката редом с Главната Мутра видя, че просперираме и цъфтим. За учителите се давали много пари, заплатите растели, икономиката цъфтяла….Грозно и жалко. Да я бяха завели във Видинско, в Странджа, да види руините от заводите, безлюдните градове и села и труповете на животни. Но всъщност нея това не я интересува. Интересува я колко гласа ще й осигури Баце за провеждане на либерастката й политика в Брюксел. Да говори за налагането на Истанбулската конвенция и в България. Да си договори гласове и подкрепа.

А нас – българите, кучета ни яли! Никой не се интересува. Европа никога не ни е помагала, само ни е използвала.

Затова, българи, осъзнайте се. Осъзнайте какво е ЕС. Изпива ни ресурсите, икономиката, инвеститорите всъщност са колонизатори, които използват евтината ни работна ръка за техните печалби, които изнасят. Станахме колония и бананова република. А Главната Мутра дори се гордее с това! Осъзнайте се, че свободата на движение на хора всъщност доведе до три милиона минус работоспособни българи. Осъзнайте се, че заради ЕС тук има мигранти, избиха животните миналата и тази година, а щастието на кокошките ни е много по-важно от това българите да оцелеят. Осъзнайте се, че за ЕС е по-важно да приютим мигранти и да обслужваме недосегаемите, а не ние да просперираме.

ЕС е вреден. Великобритания отдавна го осъзна. Мислите се за по-умни от една империя? Надали….

Затова- ако искаме спасение, трябва да напуснем този прокълнат съюз! И да махнем знамето на ЕС редом с българското, защото това е символ на това, че сме колония!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.