В България ври и кипи от американски и английски агенти и шпиони. Що пък не хванахте поне един такъв

В България ври и кипи от американски и английски агенти и шпиони. Що пък не хванахте поне един такъв А, добър вечер, приятели

Но този път ще се обърна директно към ония ДУПЕдати, управници, шефове на служби и прочие.

Видяхте, че забраната на руски медии не проработи. Видяхте, че забраната на руска литература и спорт не сработи. Видяхте, че наложените санкции срещу Русия не сработиха и не постигнаха това, което искахте. Видяхте, че спирането на газ, петрол и кво ли не от Русия не сработи. Видяхте, че милиардите долари и евро помощ за 404 не дават резултат. Видяхте, че въпреки доставките на какво ли не въоръжение на наркоманчето не сработи. Видяхте, че Русия, макар и сама срещу НАТО, ЕС и САЩ постига своите успехи със своята Специална Военна Операция. Видяхте, че с всеки изминат ден, все повече и повече хора от различни краища на планетата, застават на страната на Русия. Видяхте, че Русия, въпреки всичко не се оплаква и не проси като НАТО, ЕС и САЩ оръжие откъдето може и откъдето не може. Видяхте, че редица държави се завърнаха и започнаха отново да купуват петрол, газ и други суровини от Русия. Видяхте, че не руските планове са се провалили, а вашите – не само са се провалили, но и не сработиха.

И сега, какво?

Решихте да ударите по ПРАВОСЛАВИЕТО. Ръководството на Руската църква били шпиони.

Абе, утайки… И децата знаят, поне от американските филми, че американски шпиони, английски, израелски, китайски, та ако щете и афганистански, има във всяка държава. В България ври и кипи от такива агенти и шпиони и най-вече от американски и английски. Що пък не хванахте поне един такъв, не за друго, ама от кумова срама? Поне с един такъв да ни изплискате лицата. Помните ли онези истински българи където бяха хванали едни французки шпиони на едно поле до една гора, та ги понатепаха малко? Начи, хората ги виждат и ловят, а нашите служби ги незнаят.

До религиозните храмове ли опряхте бе, мерзавци? Като ще е така, що не продължите с джамиите по страната? Или там не ви стиска, защото знаете какво ще последва?

А, знаете ли, че когато се посегне на ВЯРАТА, тогава става страшно?

Макар и по роднински връзки да се водя мюсюлманин, утре ще отида да положа цветя пред Руската църква – нещо, което никога не съм правил та дори и за мюсюлманската религия. Но сега ще разберете, че дори хората с друга вяра, атеистите и всички ще защитят руския храм, като по този начин сами увеличавате броя на хората, които подкрепят Русия.

С тези си действия няма да успеете да ни накарате да намразим или да мразим Русия, точно обратното, ще мразим и намразим вас.

И се надявам в най-скоро време да добавим още един празник като ДЕН НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, освен този на ТРЕТИ МАРТ. Това ще е празник за освобождението на България от такава измет като вас. Само не си мислете, че този ден ще дойде след 500 години – скоро ще е. И не, няма да го пишем в учебниците като присъствие, а ще пише, че сме били под робство – за жалост от наши съграждани. Но, живота е разноцветен. Жалко, че стигнахме до такова робство – от нашите.

Това беше моето обръщение към вас, управници, ДУПЕдати и служби.

От мен един 42-ри номер у задните части и дано Господ и Аллах ви накажат.

С презрение: Мажд Алгафари

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.