Господа управляващи, защо кубик вода в Гърция е 70 стотинки, а у нас 3 лева? И защо там няма режим?

Господа управляващи, защо кубик вода в Гърция е 70 стотинки, а у нас 3 лева? И защо там няма режим? В България политиците ни много обичат да се хвалят с това, че сме европейска страна и че спазваме правилата на европейското семейство,

но поглеждайки сметките за вода в Гърция за пореден път се изумяваме, като разбираме, че в бедна България пак плащаме много по- висока цена на фона на Гърция.

Естествено в България цената на водата вече почти навсякъде мина психологическите три лева за кубик, а от правителството се оправдаха, че се правело с цел инвестиции, но всъщност нито един политик досега не иска да ни обясни как така в съседна Гърция,в която пенсиите и заплатите са много по-високи от тези в България цената на водата е едва 70 стотинки за първите 60 кубика, след това за разликата над 60 кубика водата струва, 80 стотинки, но пак не е три лева нали?

Ако вземем предвид и факта, че в България са 40% от минералните извори на Европа, които извират в почти всички части на страната ни, цена от порядъка на три лева за литър звучи като парадокс, но всъщност само за хората, които никога не са се сблъсквали с корупцията и алчните политици в България.

Но да се върнем на каменна Гърция в която естествено няма толкова водоеми и извори както в България и да се замислим, защо ли там политиците им не смеят да грабят като пладнешки разбойници народа си, за да получават едни комисионни от едни фирми монополисти и понеже някой от управляващата мафия за пореден път може да ни обвини в правене на фалшиви новини, искаме да ги помолим сами да си проверят цената на водата , която тече по чешмите на хората в Гърция.

Преди да ни обясняват за пореден път, че сме част от Европа и спазваме нейните ценности, защото България все още е някъде между тоталитарният режим и нищото и докато всички си траят докато политиците им ги грабят всеки ден никога, ама никога няма да се оправим и ще плащат не три, а тридесет лева за кубик вода, защото мафията на политиците и монополистите трябва да яде.

Естествено може и да не плащат, но това няма да е заради факта, че някой им го е позволил, а защото поредният язовир е източен и поредният град е на воден режим.
Коментари??? /informiran

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.