Кольо Колев за „Къщата в Барселона“: Има едно маце. Дори Борисов да има връзка, да си плаща масрафите

Кольо Колев за „Къщата в Барселона“: Има едно маце. Дори Борисов да има връзка, да си плаща масрафите Има едно хубаво момиче.

Някой богат човек е ангажиран.

Това е, което се вижда от публикациите за „Къщата в Барселона“.

Къде е връзката с Борисов? Дори и да има, той трябва да си плаща своите масрафи. Единствен проблем е, ако плаща държавата. Може да има сигнал за връзка с Борисов.

Това каза социологът Кольо Колев по НТВ.

Той даде всичко от себе си, за да брани премиера.  Борисов трябва да почерпи за този компромат, той постигна обратен ефект, затъмнява скандали. Тук секат на воля, там замърсяват водата, тук тя изтича. Да му имам проблемите на Борисов.

След това пак се впусна в опорката за „момичето“:  Има красива жена, манекенка с извънбрачно детенце. И какво? Това привлича внимание.

Маце готино. Наистина е хубаво мацето. Къде е прането на пари?! Има политически опит за удар върху премиера. Съмнявам се, че това е работа на президента. Някоя партийка не си е свършила работа. Има много опозиционни партии. Големият проблем е тоталната некадърност на администрацията. Кризи непрекъснато.

По темата за „Къщата в Барселона“ Нова телевизия бе поканила само защитници в Бойко Борисов в лицето на Колев и дежурния говорител на ГЕРБ Георги Харизанов.

Източник: Фрог нюз

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.