Мая Манолова всеки миг, всеки час тя е сред нас!

Мая Манолова всеки миг, всеки час тя е сред нас! Слави и Мая с огромен рейтинг!

Слави Трифонов и Мая Манолова са с огромен рейтинг в момента и това подават като сигнал от Алфа Рисърч.

Този рейтинг е основан на всеотдайната работа на Манолова като тя всеки ден е от град в град, тя всяка вечер пътува от град към град, по села и махали по площади и събития Манолова е сред хората и разговаря с тях и ги пита как живеят и от какво имат нужда по места.

Със своят екип от „Изправи се.БГ“ тя пресира регионалните власти заедно със свободните медии дават гласност на проблемите и така се показват истинските проблеми, показват се истинските имена на виновниците и им се търси сметка! Именно затова на Мая Манолова рейтингът расте, защото всеки миг всеки час тя сред нас.

Свидетели сме как властта и администрацията нехаят и се крият от житейските несгоди породени на населението именно от тях.

Затова и хора като Мая Манолова са така ценни за обществото, защото малцина са тези, който ще изоставят личното за да работят за благото на другите, за общото благо.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.