Мира Радева: Кой се изгаври с бедния пенсионер?

Мира Радева: Кой се изгаври с бедния пенсионер? Така се заплеснахме по изборите, че с престъпно равнодушие отминахме една новинка – шефката на пенсионния фонд „Доверие” взимала 200 000 лв. заплата.

Познайте откъде са парите! Ами от хорицата, дето всеки месец късат от семейния бюджет левчета за втора пенсийка. Я доживеят до нея, я не.

Затова пък тъпчат с банкноти джоба на известната госпожа, яко приближена до мафиотския кръг „Капитал”.

И докато във всенародната мизерия екссоциалната министърка Масларова се кичеше като коледна елха със злато, скъпоплатената „пенсионна” деятелка набляга на кожените палта и лимузините.

Какво пък, да ги раздаде на онези 1,5 млн. мрънкащи български пенсионери, дето живеят с по 200 лв. на месец? Хайде де! Кой за каквото е учил, не е ли така, другари старци?

Източник: СВОБОДНО СЛОВО

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.