Караянчева за записа: Това е поредният фалшификат, жалък опит за компромат

Председателката на Народното събрание Цвета Караянчева за пръв път коментира скандалния запис, в който Бойко Борисов няколко пъти я нарича „проста кърджалийска п.тка“.

„Това е поредният фалшификат, жалък опит за компромат. Свикнали сме. Няма да се занимаваме с това, идват избори и заради това е всичко“, заяви Караянчева пред „Бивол“.

Караянчева уточнява, че няма да иска разследване и експертизи. Намеква, че това е работа на прокуратурата.

Припомняме, че в записания разговор се обсъждат събития от пролетта на 2019 г. Човекът, чийто глас прилича на този на премиера, изрича просташки вулгарни оценки по адрес на председателя на парламента Цвета Караянчева (ГЕРБ), разказва как тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров и заместникът му Иван Гешев го уведомяват предварително на кого ще повдигнат обвинения, хвали се как успял да преметне европейски лидери, как наредил на уж независим регулатор да „размаже“ „Еврохолд“, как ще омете бившия зам.-министър на икономиката Александър Манолев заради аферата с къщата за гости и др.










Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.