В Шумен осветиха бойните знамена на Богоявление

В Шумен осветиха бойните знамена на Богоявление


На ритуала, съобщават от Общината, присъстваха кметът на община Шумен офицерът от резерва Любомир Христов, народните представители Ралица Тодорова и полковник от реерва проф. Стефан Желев , Иван Иванов от БСП Коалиция „Лява България”, областният управител Донка Иванова, заместник-кметовете Росица Антонова, Найден Косев и Боян Тодоров, заместник-областните управители полковник от резерва Петко Шаренков и Селиме Кърджалиева, началникът на Шуменския гарнизон полковник Емил Симеонов, деканът на военния факултет “А ПВО КИС” полковник доц. д-р Сашо Евлогиев, ръководители на държавни и общински институции, общественици, военни, граждани.a6f41c4e065ab733571de85e6f67fb91
Снимка:Иван Иванов БСП .
Свещениците прочетоха молитвата “За успех на народа” и поръсиха със светена вода за здраве и успехи знамената на 7-и Преславски полк, на формирование 34 200 и на знамената-светини, носени от членове на дружество „Традиция” и комитет “Крум Страшний”.
Източник:otbrana.com

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.