Ето кой е варненeцът, подиграл се на COVID-19 и ген. Мутафчийски и съжалил жестоко

Появи се снимка на мъжа, който бе задържан за 72 часа заради неспазване на карантина във Варна.

21-годишния Золфи В. заминал за Великобритания на 13 март тази година, за да си търси работа, и се завърнал на 23 март с полет от летище Лутън след неуспешен опит да си намери поминък.

На варненското летище попълнил предписание за поставянето му под карантина като пътник, който се завръща от рискова страна. Посочил, че ще пребивава по време на ограничението на адреса на своя приятел.

Вместо домашна изолация 21-годишният обвиняем напуснал дома на приятеля си. Брат му започнал да го издирва, но след като не успял да го върне на посочения адрес, подал сигнал на тел. 112.

По време на отклоняването от карантинните мерки Золфи В. прикачвал снимки в профила си във фейсбук, които доказват, че не е на посочения в предписанието адрес.

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.