Публицистът д-р Пламен Пасков: Лъжебежанците у нас ще бъдат въоръжени и контролирани от четирите американски бази в България (ВИДЕО)

Публицистът д-р Пламен Пасков: Лъжебежанците у нас ще бъдат въоръжени и контролирани от четирите американски бази в България (ВИДЕО)
Анализ на д-р Пасков за хванатото от ГДБОП огромно количество оръжие

• US базата в Безмер е една от най-важните военни бази на САЩ в света !

Тук има няколко ключови въпроса:

1. Как се придвижват от Афганистан до ЕС тези потоци имигранти, по какви канали, с какви превозни средства и кой ги насочва и контролира?

2. С какво се разплащат имигрантите при взаимоотношенията си с каналджиите; откъде се снабдяват с валута и коя е всъщност твърдата валута при разплащанията?! Може би е дрогата и хероина как мислите…

3. Нелегалните имигранти биват ли използвани и като „мулета“ за пренасяне на дрога от Афганистан към Европа, какви количества хероин пренасят хилядите нелегални имигранти!?

efekt 2

4. Каква е ролята на Маршрут № 2 (през Македония, Косово и Сърбия) и къде отива и се складира дрогата; има ли нещо общо американската военна база „Блондсдейл“ в
Косово с този трансфер?!?….. Как и защо активираха пак маршрут № 1 (през България)?!?

5. Кой снабдява полуграмотните имигранти с модерни смартфони, кредитни карти и GPS и кой ги контролира дистанционно през цялото време и им задава координати на местата за срещи на групите?!

6. За какво друго се използва мътния поток от нелегални имигранти и колко терористи от конфликтните зони са се промъкнали с тях (спец. служби на ЕС говорят за не по-малко от 4000 терористи влезли в ЕС)? / bultimes.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.