Борисов, Пеевски, Горанов, Дончев…и подобните им! И на всички без съвест, които предадоха българската чест за парче хляб и фалшива сигурност

Когато си на върха на стълбата не виждаш, че вулкана долу започва да клокочи…..или пък си мислиш,че имаш криле.

Не ти пука,защото си високо и далече…нещо като богоцар. Но криле нямаш , а пламъците скоро ще овъглят стълбата…В случая възмездие дебне от всякъде.

На вас говоря – Борисов, Пеевски, Горанов, Дончев…..и подобните им!И на всички без съвест, които предадоха българската чест за парче хляб и фалшива сигурност.

Търпението е качество, но примирението е гангрена за човешкия дух,която заразява децата ни.

Наследници сме на войни от които е треперила Европа! Носим тяхната енергия и сила.Раждаме златни деца,които изумяват света. Можем да създадем българската национална доктрина -българската земя е родила велики и светли умове.

Стига отчаяние,хленчене, неконструктивно критикуване, невяра.

Гражданското общество живее чрез своите организационни форми,които са в състояние да контролират партиите и което е изпитана практика в световен мащаб.

Основният проблем е човешки -да спрем със съревнованието -кой е по и най.
Ако не се обединим днес, утре ще платим висока цена.

Чакаме лидери, надяваме се на българския месия. Те ще се появят, те са между нас и ще станат водачи когато сме народ, а не объркани, уплашени и бездейни хора.

Докато сме ст*до ще ни води овчар и ще ни пази куче -от паша до паша и между тях-сън.

Събуди ли всеки война в себе си ще се превърнем в армия, която ще проправи нов път!

Това е изхода, другото е съществуване в зоната на здрача и подритване от овчаря по утъпкания път между мъртвешки сън и паша….

Народ сме, сила сме, непобедими сме само заедно!

Румяна Ченалова, Фейсбук

Когато си на върха на стълбата не виждаш, че вулкана долу започва да клокочи…..или пък си мислиш,че имаш криле.Не ти…

Публикувахте от Румяна Ченалова в Четвъртък, 7 май 2020 г.

<

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.