Време е Слави Трифонов да каже има ли, няма ли такава държава?

Време е Слави Трифонов да каже има ли, няма ли такава държава? Време е Слави Трифонов да каже има ли, няма ли такава държава и социално да ангажира хората за да стане ясно има ли, няма ли такъв народ?

Истината е, че Слави подготвя огромен концерт за който се говори вече като на този концерт Слави в типично негов стил ще извади някои кирлива риза на управляващите най-вероятно.

А дали има такъв народ или няма ще стане ясно после, защото на тази държава за да се спаси и освободи от мафията и трябва народ, а не публика за да има чиста и свята република.

Само с песни и танци няма да стане, а трябва някой нещата здраво да подхване, трябва дела, а не само думи както и Дяконът е казал, но трябва и ние всички да дадем своят принос за да стане всичко това искаме промяна, но се боим от нея!

Искаме бъдеще, но ни е страх да развалим настоящето, а то става все по-мрачно и по-трудно! Има ли такъв народ по света? Има ли такава държава другаде?

Е докога ще гледаме и търпим, е въпросът? Ако смятате и вие да ги мятате да застанем зад Слави и да им покажем какъв народ сме, да им покажем, че Българският дух е жив!

Вижте повече на Bulnews Info

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.