Мая Манолова за чиста и свята република!

Мая Манолова за чиста и свята република! Мая Манолова за чиста и свята република не на думи, а на дела.

Виждаме Мая Манолова как се бори за чистият въздух в страната ни, как се бори със своите инициативни комитети за спирането на внос на бали с боклук в страната ни.

Свидетели сме как Манолова се бори за чистата вода в страната ни с ВИК холдинга и как само тя алармира за състоянието на язовирите.

За чиста република, но за да стане свята трябва и гражданско общество именно тук е нашата роля изграждането на структури на „Изправи се.БГ“ в страната е модел и тук трябва гражданско самосъзнание!

Ние трябва да се борим за нашата родина, защото само с граждански контрол можем да притиснем местната администрация да си върши работата.

Затова само всички заедно можем да изградим една чиста и свята република и да изпълним мечтата на Васил Левски, да изпълним завета на Дякона.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.