Полк. Николай Марков: Децата ни изгниха вече, а осъден истински убиец няма

Не забравяйте, че зад арогантното поведение на наркоманите, убили Милен, надничат съвети на мастити адвокати, приближени на властта.

Същото се отнася и за свидетели, поемни лица, милиционери с бели фуражки и вся осталная сволоч по веригата.

Ако Гешев успее да докаже, новото повдигнато обвинение, планирам да се прекръстя в Мека.

Впрочем, не си спомням и едно съществено престъпление, което главния гладен е успял да докаже. Длъжен съм да припомня на всички, делото за зверското убийство на сестрите Белнейски, в хода на което се „самоубиха“ всички страни по производството. Не остана жив човек. И въпреки, че ако отидете лично в два български града и попитате кой е убиецът на сестрите, няма човек който да не ви го каже. На мига.

И въпреки това, децата ни изгниха вече, а осъден истински убиец няма.

Като гледам, обаче, пладнешките свидетели на убийството на Милен, накъде бутат каруцата, работата е ясна. Планът им е готов. Ще има петорна, а след това и десеторна експертиза, ще изтекат всички възможни давностни срокове, докато другаря Гешев стане напълно готов да покани убитият да влезе в съдебната зала…

Както винаги е било.

Николай Марков, Фейсбук

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.