Тотална лудост: Столичани останаха потресени от видяното по пазарите!

Тотална лудост: Столичани останаха потресени от видяното по пазарите! Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/stolitsa/totalna-ludost-stolichani-ostanakha-potreseni-ot-vidyanoto-po-pazarite-snimka_news509101.html  Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/stolitsa/totalna-ludost-stolichani-ostanakha-potreseni-ot-vidyanoto-po-pazarite-snimka_news509101.html Първите череши за тази година се появиха по пазарите в София на шокираща цена

Сладкият плод се търгува за по 49.99 лева килото, става ясно от снимка, която от няколко дни се върти в социалната мрежа Фейсбук.

Тази година студеното време се отрази изключително лошо на реколтата.

Наскоро стана ясно, че почти всички череши в Кюстендил са измръзнали.

Щетите все още не са изчислени, но едно е ясно –  цената значително ще се повиши.

От един от коментарите, които заваляха под снимката, пък става ясно, че кайсиите вървят за по 20 лева килограма.

„Както казваше Димитър Попов, “За бога, братя, не купувайте”.

Покрай майтапа и истината, ако сме народ да можем да бойкотираме като Гърците, такива неща няма да ни се случват”, пише фейсбук потребител.
Източник: blitz.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.