Украйна спешно си търсела мъжете, ама те се били разбягали из цяла Европа!

Украйна спешно си търсела мъжете, ама те се били разбягали из цяла Европа! Украйна спешно си търсела мъжете, ама те се били разбягали из цяла Европа!

Помагащата на Украйна Европа се прави на ударена с мокър парцал и не връщала мъжете на Украйна!

В България мъжете от Украйна, здрави и прави се разхождат с Азовски знамена и плачат, като ощипани моми, че им крадели номерата на скъпите возила!

Правят се митинги в подкрепа на Украйна, правят се призиви за въоръжаване на Украйна, а държавните институции не съдействат на Украйна да си върне мъжете, които се крият в България. Пълно лицемерие е това от страна на управниците ни!

Ето тази истина никой не ви казва, но кръщават тревясали площи с името „Героите на Украйна“. Да не се окаже накрая, че чужденци се бият в Украйна?

Просто се притеснявам, че няма да ни стигнат тревясалите площи да ги кръщаваме на знайни и незнайни герои! Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.