Чудо! Домашната гроздова българска ракия лекува коронавируса

Чудо! Домашната гроздова българска ракия лекува коронавируса В Китай от няколко дена твърдят, че са открили лек за коронавируса, но едва днес техни учени са установили, че всъщност лека е домашна гроздова ракия от България.

Според учените в Хуан сред които има и българин, само пилите от чудотворната българска ракия са излекувани напълно. А нашият доктор просто давал на болните по една лъжичка домашна ракия, която си носел от България, за да си сипва по една малка ракийка всяка вечер след тежко дежурство.

Докато седял обаче в едно от нощните му дежурства му хрумнало, да пробва с ракия давайки я на пациентите, понеже от баба си в България знаел, че домашната ракия лекува всичко.

Сега от Китай искат да получат колкото се може повече литри домашно произведена гроздова ракия в България, за да могат да започнат мащабно лечение на всички болни в страната им.

За новината вече се е разчуло из лекарските среди и от Италия също искали да пробват с лечение на пациенти с домашната гроздова, на която като нищо ако излекува коронавируса всички по света ще и викат “чудото” / източник

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.