Депутат леко модифицира думите на Борисов за мафията и правителството. И стана много интересно…

tasko
Таско Ерменков обвърза кабинета “Борисов 2” с организираната престъпност

Депутатът от БСП Таско Ерменков направи любопитна модификация на думите на премиера Бойко Борисов от вчерашното правителствено заседание.

Припомняме, че според прессъобщение от Министерския съвет Борисов заявил: „Мафията има интерес да няма правителство, да няма парламент и да не минават закони, защото тогава контрабандистите и олигарсите ще продължат да си вземат милиардите, които са свикнали да получават.”

На пресконференция днес в парламента червени депутати бяха помолени да коментират думите на Борисов. Тогава напред излезе Таско Ерменков, който каза: „Аз ще ви отговоря на въпроса за това правителство и какво казва премиерът. Нали си спомняте какво каза премиерът – че мафията няма нужда от правителство и няма нужда от парламент. И щеше да бъде сто процента прав, ако беше употребил израза „Мафията няма нужда от друго правителство и мафията няма нужда от друг парламент. Тогава сто процента щеше да е прав.”

Източник:flagman.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.