Заедно срещу България

Заедно срещу България

Местан в завера с Касим Дал

 

Разпореждане да се присъедини към формацията на Касим Дал Народна партия “Свобода и достойнство“ (НПСД) е получил изключеният от ДПС бивш председател на движението Лютви Местан. Зад директивата стои турският посланик в София Сюлейман Гьокче, съобщи ПИК.

През уикенда вече се била състояла среща между формалния председател на партията от РБ Корман Исмаилов и Местан. За пък днес била насрочена и нова такава – с Дал. Обсъжданите варианти не изключвали и нов политически проект, който да бъде иницииран от озовалите се извън ДПС съратници. За разговорите намекна и самият Дал пред турскоезично радио. Според публикации в пресата Дал е изцяло под контрола на турското разузнаване и вероятно би приел всяко негово нареждане,

Източник: monitor.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.