Вижте ужасяващите кадри от мощното торнадо, което разкъса руски град (ВИДЕО)

Вижте ужасяващите кадри от мощното торнадо, което разкъса руски град (ВИДЕО)

Страховити видеа и снимки са запечатали изключителната сила на голямо торнадо, което премина преди около седмица през град Сиктивкар, раположен в Коми, Русия

Местните жители твърдят, че бурята е вдигнала на 20-30 метра във въздуха кучета, а пък кран е подмятан като играчка, информира „Дейли Мейл“.

Работниците в завод в града са успели да се прикрият и да направят уникални кадри на природното бедствие.Един от жителите на Сиктивкар заяви пред местно издание, че жена му е почти припаднала заради загубите понесени вследствие на торнадото.

„След природното бедствие бях на пътя и моят съсед ми се обади като каза, че вече нямам дом“, каза той. „Но ние не сме единствените, които страдаме. Хората загубиха също къщи, покриви, складове. Колите бяха пометени, кучетата бяха отнесени на голяма височина от поне 20-30 метра“, продължи той.

Друг местен жител, работник в завод, споделя, че торнадото е било адски мощно, около 300 метра широко. Метални части летели навсякъде, прозорците повсеместно били счупени.

efekt 2

Изданието уточнява, че въпреки силата на торнадото няма жертви сред населението.
Превод и редакция: БЛИЦ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.