Писмо до ООН за геноцида върху България

Писмо до ООН за геноцида върху България Проблемът е много по сложен отколкото обикновения човек предполага. Всички говорят за демографски срив.

Погледнато бегло е така, но само бегло.

Истината е, че този демографски срив е абсолютно целенасочен и не се дължи на случайни фактори. Много хора, използвайки случайно думата геноцид, налучкват точния отговор. Геноцидът започна три години след падането на Тато.

С ликвидирането на производството в промишлеността и селското стопанство. Целта бе, много хора да останат без работа и да потърсят работа зад граница, както и стана.

Днес не ви ли е странно, че от години поддържаме един и същ процент безработица, макар че преди броени дни населението ни според официалната статистика на ООН падна под 7 милиона. Заплатите са ниски умишлено.

Пенсиите също. Здравеопазване нямаме и всичко това с цел да ликвидират българския народ. Ще дам и пресен пример с новия проект на ГЕРБ – огромни данъци за втори имот или го предоставяш на общината. Това го няма никъде. Буквално посягат на имуществото на хората. Пак с цел да извършат геноцид.

Обратното, циганите се поощряват да правят деца, отпускат им се помощи по линия на Америка за България и ЕС, БХК се втурва да ги защитава в съдилищата. Лично съм гледал подобен процес в съда с един подрастващ рецидивист.

Планът е ние да изчезнем, а да останат циганите тук, тъй като са примитивни в болшинството си и лесно се управляват от по силни… (САЩ). Цялата тази идея, замисъл и изпълнение идват от американското посолство. И това не е някаква конспиративна теория, а самата истина. В интервю бившия посланик на САЩ го каза в прав текст „Циганите са бъдещето на България“!

Идва ми да извикам „Вставай страна огромная…“, но нито сме огромна страна, нито някой ще стане да я защити. Българите предадоха Родината си за зрелища и пари….

Днес докато злото работи срещу България, те гледат мач и войнствено се изявяват покрай масите в кръчмите, а в понеделник пак, послушни и раболепни, с ниско наведени глави, ще угаждат на унищожаващото народа ни зло, с единствената мисъл, как да оцелеят – всеки сам, като прокудени от глутницата единаци….

Владислав Вълканов, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.