Бай Тошо: На какво научихте децата си, на робство ли?

Бай Тошо: На какво научихте децата си, на робство ли? Бай Тошо: За всичко са виновни комунистите, нали?

Нима тези дето ви управляват щяха да са сред вас, ако аз бях на власт? Щяха да чукат камъни в Белене и да строят магистрали истински и здрави.

Политическата мафия нямаше да съществува, а хората щяха да си другаруват. Над три милиона са в чужбина изоставили дом и родина.

Топи се нацията, а хората стават все по-безчувствени към родината си. Естествено този процес е функция на едни НПО-та и ФОНДАЦИИ в страната, които финансират партии и проекти с цел унищожение на България.

По мое време такива като Борисов щяха да бъдат съдени за престъпление срещу републиката и да понесат най-тежките наказания, а днес вие им гласувате доверие.

Не мога да я разбера тази Демокрация – никакви свободи, никакви права и уж имате всичко, а нямате нищо. Уж сте свободни, а сте по-зле и от роби.

Съсипахте всичко дето вашите майки, бащи, дядовци и баби изградиха. Къде ви е икономиката, къде ви е земеделието, къде ви е образованието? Аз създадох най-доброто образование в света, а днес сте по-неуки от всякога.

Умират повече хора от глад и мизерия, а вие търпите. Болести, страх, стрес и вълнения тресат болните ви души като загубили сте вяра във вас самите и в утрешният ден!

Ще Ви кажа едно: “Вместо да гледаш напред със страх, погледни напред с вяра!” Вярата ви е спасила от 500 годишното съжителство – робство, а днес нямате вяра във самите вас!

Вървите по пътя на разрухата за да стигнете до гибелта на децата си, какво ще завещаете ви питам аз сега? Да, 30 години за всичко ви бяха виновни комунистите, а вие не сте виновни, че мълчаливо съдействахте на мафията да ви граби!

Никой не се отървал жив от живота и аз Бай Тошо се споминах, ама вашето не е живот, а геноцид за който вие сте виновни всеки път когато не надигахте глас, всеки път когато виждахте някоя несправедливост и си обръщахте главата настрани учихте себе си да бъде пасивен, да бъде смирен роб, а сега да ви попитам на какво научихте децата си, на робство ли?

Вижте повече на Bulnews Info

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.