Борисов се наслаждава на извънредното положение, изсмуква го като медийно лакомство

Честно казано, имам чувството, че Бойко Борисов се наслаждава на извънредното положение.

Защото имам чувството, че той го изсмуква като някакво медийно лакомство.

На него му харесва, то просто си личи тази театрална постановка апокалиптична с брифингите. Един от най-абсурдните мотиви, които чух за това, че колегите от ГЕРБ не са се регистрирали, е, че „ама той нали дава пресконференции ежедневно“.

Това е пълна глупост. Това противоречи на всякакви принципи в една парламентарна държава.

Това коментира в ефира на тв 7/8 депутатът от БСП Александър Симов, пише Petel.bg

От всичко най-много ме плаши това, че имаме власт, която се наслаждава на ситуацията, в която е изпаднала, защото си мисли, че по този начин трупа медийни мускули и политически допинг, посочи той.

Рано или късно ще дойде събуждането. В началото много хора подкрепяха мерките, защото ги плашиха, но мисля, че хората вече не се доверяват на това, което им казват, допълни той.

Мен ме впечатлява митичния пик, който чакаме. Онзи ден чух Мутафчийски да казва, че имало един пик и сега чакаме втори. Въпросът е, че не можеш постоянно да инжектираш страх в хората, за да скриеш провалите си в основната сфера.

Карантината има две страни. От една страна е медицинската, но от другата – направи така, че хората да могат да останат в тази изолация без да се чудят как да си нахранят децата, коментира Симов.

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.