Гавра с Руските пилоти + ВИДЕО

Гавра с Руските пилоти + ВИДЕО
Гавра с Руските пилоти + ВИДЕО

Първи кадри с Руските пилоти от Алепо !

Сирийските терористи скачат върху телата на руснаците, хеликоптерът се връщал от хуманитарна мисия
Сирийските терористи публикуваха видео, на което се виждат издевателствата над телата на руските военнослужещи, които загинаха на борда на сваления хеликоптер Ми-8.

На кадрите се вижда как ислямистите скачат върху тялото на пилота. Преди това са били влачени по земята, чуват се радостни викове.

В социалната мрежа „Туитър“ бяха публикувани и снимки с личните документи на мъртвите руснаци.

От руското Министерство на отбраната потвърдиха, че бойците са загинали след свалянето на хеликоптера. На борда са били трима души екипаж и двама офицери. Машината се е връщала от Алепо, където е доставила хуманитарна помощ.

Хеликоптерът е катастрофирал в североизточната част на сирийската провинция Идлиб, след като е прелетял над позициите на групировката “Джеиш ал Фатех” край град Саракиб. По данни на Министерството на правосъдието на Сирия пилотът на Ми-8 е бил свален от задействала се противовъздушна система ПВО на бунтовниците. Машината се е връщала от хуманитарна мисия. С нея е доставена хуманитарна помощ в Алепо, пише в съобщението на сирийското министерство на правосъдието.

Източник:epicenter.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.