Най-страшният кошмар за мафията е обединението на тоя народ и изправянето

Най-страшният кошмар за мафията е обединението на тоя народ и изправянето Фейсбук отразява интелектуалните и психоемоционалните дефицити на нацията. Едни жертви на системата се карат с други жертви на системата.

Електората на едни крадци, псува електората на други крадци. Всички са се хванали за гушите и точно това искат елитите – разделяй и владей. Политиката е проекция на мафията; политическите партии и отделни политици са просто инструменти за осъществяване на интересите на мутроолигархията.

Всяко движение в политическия живот е ехо от движение в мафиотския живот. Различни мутроолигархични кръгове воюват за власт и пари чрез политическите си пионки и медийните си армии.

Мафията няма цвят и партия, тя има един бог – Мамонът. Тя е с тези политици и партии, които могат да прокарат удобни за нея закони и съответно – това най-добре може да стори управляващата партия.

Мафията няма друга идеология, освен кинтите. Тя има хора и връзки във всяка партия и институция, тя използва всеки, който работи за нейните интереси, без оглед на цвета, с който се е дегизирал и позиционирал в политическото пространство- ляво, дясно, център и разновидностите им.

Мафията има само една цел – да богатеее и да се възпроизвежда и за тая цел създава най-подходящата за оцеляването си хранителна среда – разделен на партии, затънал в дрязги и взаимна омраза народ. Защото най-страшният кошмар за мафията е обединението на тоя народ и изправянето му срещу нея.

За да избегне това, мафията елиминира всякакви наченки на гражданско общество и контрол. За целта се използват подкупи, заплахи, бой, медийни лъжи, групи в социалните мрежи и т.нат. От трибуната на НС никога няма да чуете имената на истинските кукловоди, те са в сянка, заобиколени от армии продажни мижитурки и послушни пионки, охрани и медийно затъмнение.

Всички медии са на различни олигархични кръгове – Прокопиев, Пеевски, ТИМ…Те воюват помежду си за власт и пари, но в основното работят винаги заедно – да запазят системата, която поддържа хранителната им среда. А тя се поддържа най-добре от невежеството и разделението на масите. Кукловодите седят в непристъпните си палати и офиси, наблюдават процесите в политическия и социалния живот и внасят корекции там където има опасност за Системата. Знам точно как правят това и какви методи ползват. За тях обединението на хората е смъртна заплаха и те ползват всякакви средства то да не се случи. Идея нямате каква извратена изобретателност проявяват в това.
Всички тук работите за олигархията и тя ви се смее от луксозните си яхти и палати, докато вие се обиждате на комунисти и демократи, бъхтите за смешни заплати във фирмите и и си броите стотинките. Спрете разделението, идете пред палатите и офисите и и я запукайте с камъни, не се псувайте един друг, пионки на Системата!

Автор: Marina Eleazаr, Източник: Facebook. Снимката е от първите дни на протестите през 2013г. срещу назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Тогава леви и десни бяха обединени в името на България.(бел.ред.) / Marina Eleazаr, bgjournal

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.