НАТО, чрез Украйна, губи войната! Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати

НАТО, чрез Украйна, губи войната! Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати НАТО, чрез Украйна, губи войната!

Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати, които формират пропагандната линия на Дълбоката държава, контролираща САЩ и колониалната им орбита, част от която е и България.

Вече никой никъде не тръби за победите на великата украинска армия. Зеленски и фашизоидните му военноначалници почти изчезнаха от публичното пространство.

Останаха само споровете, кой и кога да предаде няколко десетки танка….. Дори страстния любител на „огнената вода“ Борел, който е и „дипломат“ номер едно на ЕС, започна да пелтечи, че всъщност Русия е велика държава и трудно би била победена.

„Случайникът“ Петков, който си поръча статия в ДиВелт, която да го представи като „спасител“ на Украйна, пожъна само присмех – даже и сред най-подплатените и респективно „убедени“ евроатлантици и професионални русомразци.

С две думи, въпреки всички закани и апокалиптични за Русия картини, с които ни заливаха от сутрин до вечер, т.нар. Запад/НАТО се НАИГРАХА!

Сега ще започнат да скимтят за мир и той наистина ще бъде договорен в един момент, но РУСКИЯ МИР, не техния!

Русия наистина е велика държава, на чиято обширна територия живее велик народ, който няма традиции да се предава и тя няма как да бъде победена – поне не и от тези, които най-силно желаят поражението и. До сега не се е случвало, няма да се случи и този път!

Източният фронт приближава и вече никой не може да го спре!

Страхил Ангелов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.