Разберете дали Ви подслушват! НАТИСНЕТЕ ТУК и вижте как!

7c0db169edb5

При набирането на комбинация от цифри и знаци лесно се разбира дали някой подслушва телефона
При набиране на комбинация *#06# лесно можете да разберете дали мобилният ви телефон се подслушва. На дисплея трябва да се появят поредица от цифри, които са серийният номер устройството или неговият т.нар. Imei.

Цифрите трябва да са точно 15. Ако има и с една повече, това означава, че към телефона ви е прикрепено друго записващо устройство.

Обикновено при “слушани” телефони цифрите са 17, 18 или 21. Най-новите подслушвателни устройства, внесени преди 8-9 месеца, преодоляват този проблем, но по-старите каквито се ползват масово в България се провалят при този тест.

LiveNews припомня, че преди седмици пореден скандал избухна в българското общество. На пресконференция главният прокурор Сотир Цацаров разкри, че специализираната дирекция в МВР, която се занимава с подслушване и проследяване няма ясен писмен регламент нито за употребяването на специализирана техника, нито пък за автомобилите, които са използвани за подслушване.

След проверката, прокуратурата е повдигнала четири обвиниения на служители на СДОТО за незаконни бръмбари. Цацаров заяви, че ще има още повдигнати обвинения и по скандала със СРС-та. Освен това резултатите от проверката са били предадени и на постоянния представител на генералния секретариат на ЕК.

Припомняме ви, че на 28 март лидерът на Българската социалистическа партия Сергей Станишев внесе сигнал в прокуратурата за незаконни подслушвания. „Подслушвани са висши политици и бизнесмени под ръководството на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.“, категоричен бе тогава социалистът.

Вчера в ефира на bTV бившият земеделски министър Мирослав Найденов обяви, че той и всичките му колеги от кабинета „Борисов“ са били подслушвани и следени незаконно от вицепремиера и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов.

Мирослав Найденов разказа как преди заседание на Министерски съвет министрите са се събирали на групички, за да споделят “на кой какво му се е случвало”. Той даде пример с вицепремиер, който казва, че е на среща в Хасково, но му се опонира, че системата отчита, че е в Гърция.

“Възможно е да е бил обект на подслушване и самият премиер Бойко Борисов”, каза още екс министърът. /Livenews

Източник: http://slivenpress.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.