Победителят Орбан срина ЕС: Да приемем еврото е все едно да се качим на потъващия Титаник!

Победителят Орбан срина ЕС: Да приемем еврото е все едно да се качим на потъващия Титаник! Триумфиращият Виктор Орбан разби ЕС!

Той победи! Отново. За четвърти път. Виктор Орбан триумфира на изборите в Унгария вчера и получи своя четвърти премиерски мандат като размаза конкуренцията с невиждана преднина. Явно унгарците масово припознават в негово лице лидера, който искат да ги управлява.

Виктор Орбан ги разби

И има защо. Още с преизбирането си Виктор Орбан заяви, че няма да мръдне и на йота от позициите си и няма да се съобразява с нищо, налагано от ЕС, ако то е в конфликт с интересите на собствената му държава.

Най-големият и мощен удар по самолюбието за Запада обаче е отказът на Орбан да промени валутата в родината си. Унгария продължава и ще продължи да ползва собствения си унгарски форинт и не иска да чува за еврото. Особено сега, когато кризата, вследствие на войната, става все по-голяма.

„Да приемем еврото у нас – това е все едно да драпаме да се качим на Титаник, точно в момента на потъването му. Нито сме луди, нито сме глупави, за да го направим“, отсече Виктор Орбан за радост на народа си.

Знаем и че премиерът не подкрепи някои от най-драстичните санкции на Европа срещу Русия като заяви на всеослушание, че това ще доведе до невиждана по размери катастрофа и страшен глад за Запада в 21 век. Браво на Орбан, аплодират го и милиони българи, пожелали си поне един управник като него.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.