Светлозар Минов: Да спасиш човешки живот вече е престъпление!

Светлозар Минов: Да спасиш човешки живот вече е престъпление! Светлозар Минов: Да спасиш човешки живот вече е престъпление !

Вижте какво публикува на стената си Светлозар Минов! Всеки трябва да се замисли над неговите думи днес!

Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Скъпи приятели оказва се, че в България, е престъпление да СПАСИШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

Активната ми гражданска позиция, силното ми чувство за справедливост, както и личния ми морал, не ми позволиха да си затворя очите! Зверското нападение над старите хора и беззащитното момиче, беше факт! Пред очите ми се опитаха да се изгаврят, както с беззащитни хора, така и с българското знаме! За това, че не чаках да стане най- страшното и непоправимото днес АЗ, Стойчо и Наско сме подсъдими!

Истинските престъпници, са „невинни“ и „почтени бизнесмени“, другите са „обществени и политически“ личности- все хора за пример!

Всички виждаме, до къде я докарахме, когато си мълчим и траем! Ежедневно чуваме и виждаме, какви престъпления се извършват над българи в цялата страна!

Постоянно чуваме за заклани българи, измамени, изнасилени, отвлечени, застреляни или за самоубили се! Престъпници и Политици, вилнеят заедно, с една цел- да ни ограбват и мачкат! Няма осъдени! Напротив след поредното престъпление, научаваме, че извършителя е с досие , като том на „Война и Мир“!

До кога ще си траем?

Когато бедата стигне до ВАС и ВАШЕТО семейство, ако няма такива като МЕН, кой ще ви помогне?
Ето ВИ доказателства, за хора нямали късмета, да имат помощ от такива като мен:
https://www.plovdiv24.bg/
http://www.glas.bg/
http://videos.botevgrad.com/
Има още стотици пострадали и загинали жертви на „свободията“, „демокрацията“ и нашето безхаберие!

Ако сте се замислили, поне малко, ако искате да имате надежда за защита, не оставяйте нещата така! Защитете, тези които ВИ защитават, за да има кой да ВИ пази и утре! Моля споделете това в социалните мрежи и вдигнете гордо глава!

Да подкрепим Светлозар Минов да солидарни утре може вашият родител да бъде спасен ! / topscandal.info

Ние от bulnews.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.